Happy Asmara – Kuatno Aku`



Title:Kuatno Aku`
Artist:Happy Asmara
Album:Happy Asmara single terbaru 2020
Year:2020
Genre:indo
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Happy Asmara – Kuatno Aku`

kowe seng biyen tau ning atiku
seng tau gawe seneng uripku
saiki wes lungo disanding wong liyo
mergo raono restune wong tuwo

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku neng kowe yo tenanan
rasane abot nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan

wes cukup aku sadar diri
tak terimo karo gede ati

gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, 
gusti kuatno aku

gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire, 
gusti kuatno aku
gusti kuatno aku ..



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago