Woro Widowati – Sambate Ati (Cover)



Title:Sambate Ati (Cover)
Artist:Woro Widowati
Album:Sambate Ati Cover By Woro Widowati
Year:2020
Genre:cover
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Woro Widowati – Sambate Ati (Cover)

sabendino kowe kok ngelarani
kebangeten gawe ajure ati
ngobong perasaan iki, 
mbek tego mblenjani janji
opo koyo ngene kowe sg tak tresnani

kurang opo kabeh sg tak lakoni
kurang opo karo tresnoku iki
nelongso rasane ati, tego2ne ngapusi
loro ati iki sg wes mbok paringi

cobo rungokno jerit jero ati iki
kowe tak sayang tegane ninggal janji
wes tak lakoni kabeh karepenjalukanmu
kowe sg tak tresnani tego2ne mblenjani

reff :
sambati ati.. wengi iki 
mergo kowe sg njalari nglarani ati
biyen jarene janjimu tresnomu sg gedhe
nyatane mbok tinggalne aku

lorone ati.. wengi iki
ngempeh eluh dadi bukti,nglarani ati,
bukti lorone atiku ajure uripku,
amergo cintamu palsu



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago