Vita Alvia – Sepine Wengi (DJ Remix)



Title:Sepine Wengi (DJ Remix)
Artist:Vita Alvia
Album:Vita Alvia single terbaru 2020
Year:2020
Genre:indo
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Vita Alvia – Sepine Wengi (DJ Remix)

Cobo Saw-ngen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Koe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki Koe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungamu Tanpo Pamitan

Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedongo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio
Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati

Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Koe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani
Nanging Saiki Koe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungamu Tanpo Pamitan

Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedongo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio
Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati

Nanging Saiki Koe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungamu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedongo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago