Cindi Cintya Dewi – SOTYA (Dru Wendra Wedhatama - Cover)



Title:SOTYA (Dru Wendra Wedhatama - Cover)
Artist:Cindi Cintya Dewi
Album:Cindi Cintya Dewi cover terbaru 2020
Year:2020
Genre:cover
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Cindi Cintya Dewi – SOTYA (Dru Wendra Wedhatama - Cover)

Iki Tulising Kidungku
Kanggo Siro Hapsarining Kalbu

Eseme Kang Manis Madu
Dasar Ayu Parasmu Kang Tanpo Layu

Nimas Sasotyaning Ati
Yomung Ndiko Kang Sawiji

Langit Bumi Kang Hanyekseni
Nalikane Ngucap Janji Ono Lathi

Yomung Siji Sesotyaku Memanikku Mung Nimas Wong Ayu
Panyuwunku Mugo Nimas Ora Lali Marang Janji Setyamu

Nanging Kabeh Kui Muspro Eling Kalamun Pupusing Tresno
Wes Tak Cobo Nglalekke Sliramu
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali

Iki Tulising Kidungku
Kanggo Siro Hapsarining Kalbu

Eseme Kang Manis Madu
Dasar Ayu Parasmu Kang Tanpo Layu

Nimas Sasotyaning Ati
Yomung Ndiko Kang Sawiji

Langit Bumi Kang Hanyekseni
Nalikane Ngucap Janji Ono Lathi

Yomung Siji Sesotyaku Memanikku Mung Nimas Wong Ayu
Panyuwunku Mugo Nimas Ora Lali Marang Janji Setyamu

Nanging Kabeh Kui Muspro Eling Kalamun Pupusing Tresno
Wes Tak Cobo Nglalekke Sliramu
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago