Happy Asmara – Bahagia Karo Liyane



Title:Bahagia Karo Liyane
Artist:Happy Asmara
Album:Happy Asmara single 2020 terbaru
Year:2020
Genre:indo
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Happy Asmara – Bahagia Karo Liyane

tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

tulung banget
tingalno aku dewekan
aku iseh nduwe perasaan
iki ati du dolanan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

tulung baget
tinggalno aku dewekan
atiku wes kebacut kelaran
ra butuh sayang sayangan

sepurane ra ono niatan ningalne kowe
tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
duwur agen agenmu wo oo
ra sebanding karo aku



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago