Vita Alvia – Kangen Setengah Mati | Remix Version



Title:Kangen Setengah Mati | Remix Version
Artist:Vita Alvia
Album:Vita Alvia single terbaru 2020
Year:2020
Genre:indo
Type File:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download MP3

Lirik Vita Alvia – Kangen Setengah Mati | Remix Version

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
ngengetaken isun rikolo ambi riko
semilire angin ono ring wayah wengi
nambahi sepine ati hang magih dewekan

reff

duh nelongo rasane ati
pengen ketemu tapi sing biso
koyo dene mongso ketigo
ngarepno banyu udan teko

kangen iki setengah mati
mung riko hang biso nambani
sayang riko sak iki nong ngendi
wes suwe sun nganten nganteni



Share this song
Whatsapp

Populer Download


Dygta - Tersiksa Rindu (Ost. Samudra Cinta SCTV)

9 Months ago

TREASURE - Going Crazy (미쳐가네)

7 Months ago

Nissa Sabyan - Aisyah Istri Rasulullah (Cover)`

5 Months ago

BTS - Black Swan

8 Months ago

Chanyeol EXO, Punch - Go Away Go Away (OST Dr. Romantic 2 Part.3)

8 Months ago